viernes, 20 de diciembre de 2019

Un Nadal inoblidable




UN NADAL INOBLIDABLE

Fa molts de temps existien tres germans anomenats Sergio, Javi i Jose. Els dos primers eren bons i Jose era roïn. Vivien en un poble molt xicotet. A Sergio  a Javi els agradaven els Nadals, però a Jose no li agradava perquè un any no va tindre regals.

Un Nadal Jose no volia muntar l’arbre de Nadal i Sergio i Javi es van enfadar amb Jose perquè ells si que volien muntar-lo. En Nit Bona van escoltar uns cascavells i quan van anar a vore que passava estava tot ple de regals. Tots tenien regals menys Jose, que tenia una carta del Pare Noel. Jose la va obrir i posava: No has tingut regals perquè t’has portat malament. Jose volia unes sabates que estaven de moda, li va preguntar a la seua mare Sonia si se les podia comprar, però li va dir que no perquè no tenien prou diners.

A l’any següent el dia de Nit Bona, Jose no volia eixir de la seua habitació perquè continuava molt enfadat amb el Pare Noel. Quan Jose va eixir de la seua habitació perquè tenia sed es va trobar un regal: Eren les sabates que volia! Jose va decidir demanar perdó al Pare Noel. I des d’eixe dia a Jose li agraden els Nadals.

Conte contat conte acabat.

                                                                                                     Sergio Caselles Segura - 3r

No hay comentarios:

Publicar un comentario