viernes, 20 de diciembre de 2019

Un Nadal molt estrany!





UN NADAL MOLT ESTRANY!

Era Nadal a la casa de Pablo, la seua germana Maria i els seus pares Júlia i Adrià. Maria era una xiqueta molt llesta i en canvi Pablo era molt roïn.

Un dia a poqueta nit Maria i Pablo van anar a la seua habitació a dormir, però Pablo va escoltar uns sorolls molt estranys. Després d’uns segons Pablo va baixar al menjador per comprovar que havia sigut i es va quedar amb la boca oberta: Era el Pare Noel! Després de la gran sorpresa el Pare Noel li ho va explicar tot. Pablo va anar a despertar a Maria i com ella era tan llesta ho va entendre tot.

Al cap d’una estona el Pare Noel va dir: Escolteu xiquets, podríeu fer-me un favor molt gran? Els dos van contestar que si. Els va demanar ajuda per a comprar regals. Al dia següent Pablo li va dir que havia comprat 27 regals. El Pare Noel li va dir que necessitaven 40 regals, però ja no tenien més diners.
Em rendisc! -  va dir el Pare Noel.
Noooo! - Pablo i Maria cridaren al mateix temps.
Falta un dia per a Nadal i encara ens falten 13 regals, no ens donarà temps – Repicà el Pare Noel.
Tinc una idea! Jo tinc un lingot d’or – digué Pablo amb un somriure a la cara.

I així va ser com entre Papa Noel i els dos xiquets pogueren comprar joguets per a totes les xiquetes i tots els xiquets.  I tot això es tan veritat que potser mai no ha passat.

                                                                        
                                                                                                    Lucia Alpuente Gómez - 3r

No hay comentarios:

Publicar un comentario