lunes, 21 de diciembre de 2020

Pare Noel

 ðŸŽ„ Pare Noel 🎄

 

🎄Hi  havia  una vegada, en una terra coberta de neu llunyana, en una alta muntanya, vivia un xiquet que vivia en un orfenat horrorós.  Aquell xiquet es deia Noel.

Noel era un xiquet molt alegre. Li encantava sorprendre els altres xiquets de l'orfenat, fent joguets i veient l'alegria que tenien a la cara. Tanmateix, cada 25 de desembre el menjar s'acabava i tots es  quedaven amb fam perque no podien  aconseguir menjar fins l'endemà perquè viven tan amunt... Per distreure els xiquets de la fam, Noel va fabricar els millors joguets de la història.

Un dia, els cuidadors de l'orfenat es van cansar dels joguets de Noel. Així que els cuidadors tiraren a  Noel de l'orfenat. Noel tenia fred i buscava un lloc per a dormir. Noel va trobar un poble, però no era el típic poble: no hi havia ningú pel carrer i tot estava en silenci. Noel va entrar al poble però algú el va agafar i el va portar a una casa. És tractava d'una criatura estranya que Noel mai havia vist. Era una dona de baixa estatura,unes grans orelles acabades en punta i anava vestida amb colors obscurs i roba vella.  "Tu no pots estar aquí " Noel no va respondre. La doneta va dir "que passa? Mai has vist una elfa?" Noel va respondre "No. Que va passar aquí?" Li va explicar que era un elf i el que passava al poble. El poble no havia sigut sempre així. Abans era un lloc ple de vida on tots estaven contents i ningú es barallava . Però un dia van tenir una baralla enorme on  la meitat de la població es va enfrontar perquè volien construir més cases al poble mentre que els altres volien mantindre'l com era per a que ningú el trobara. Així que van tenir una guerra. Alguns van morir i finalment van arribar a un tracte per a no lluitar  més,  per a que ningú morira. Els elfs van deixar d'eixir al carrer per por i perque encara estaven mig barallats. Noel va sentir llàstima pels elfs i li va dir si podia ajudar, però la dona  elfa va respondre que parar la guerra no seria  fàcil, perquè Noel  havia de fer que les dos meitats es demanaren  perdó. Així que  la elfa va decidir ajudar a Noel. Primer li va dir el seu nom, Estrella. Després va disfressar a Noel d'elf per a que ningu el reconeguera. Estrella li va contar per què  estaven tots barallats. Al principi estaven tots tirant-se les culpes els uns als altres. Després  de 5 minuts de barallar-se es van donar compte de que ningú recordava per què estaven discutint. Noel va dir que no feia falta. Els elfs van fer cas a Noel, però un d'ells va dir "tu quí eres? Mai t'havia vist per ací" la disfressa de Noel es va caure a terra i tots es van donar compte de que no era un elf. Noel es va quedar parat i sense saber que fer. Per sort els elfs van dir a Noel "gràcies per acabar amb la nostra  guerra. Si necessites alguna cosa, estarem aquí".  Noel va respondre " puc viure amb vosaltres ja que no tinc casa".  Els elfs van respondre que sí. Estrella es va presentar voluntaria si Noel volia quedar-se amb ella. Noel va respondre que li encantaría quedar-se amb ella.

Quan tots estaven dormits, Noel va veure una llum que no parava de dir "Noel". Noel va seguir la llum. Estrella va seguir a Noel. Noel va entrar a una cova i la llum li va dir "Noel eres un xiquet molt responsable i amable i vull fer-te un regal. El regal és que tu no pots morir, però amb aquest regal vull que tu pugues ser el pare de tots els xiquets i fer allò que tu fas cada 25 de desembre. I tú, Estrella, tu i els elfs, teniu que ajudar a Noel".  Noel es va sorprendre molt quan es va donar compte de que Estrella estava amb ell.

Uns anys després, Noel va construir una fàbrica  molt  gran  i es va convertir en Pare Noel.🎄

 

          Fi

 

                                                                 Charlotte Patricia Crosbie - 5é B

No hay comentarios:

Publicar un comentario