lunes, 21 de diciembre de 2020

La Història de Nadal

 LA HISTÒRIA DE NADAL

 
Hi havia uns xiquets que anaven de vacances a Xàbia. En Nadal, a Xàbia posaven a la plaça un arbre molt gran amb l'estrela i molta decoració. En la plaça rodejaven l'arbre i cantaven nadales. Hi havia molt de xocolate i llepolies.


Van sopar a la plaça amb l'arbre i els amics, i es va fer molt tard. Van decorar la casa, van posar l'arbre i es van gitar corrent per a que pel matí ja tingueren els regals. Però estaven preocupats perquè no sabien si el pare Noel sabia on estaven. No podien dormir i van tindre una idea, encendre veletes en forma de fletxa per a senyalar on estaven. Després d’això se’n van anar a dormir.


Quiquiriquí! Ja era de matí. Els xiquets van anar corrent a vore baix de l'arbre, però no hi havia res. Estaven super tristos i decidiren anar a passejar pel poble, fins que arribaren a l' hortet dels seus iaios i…… Sorpresa!!! Ahí estaven tots els regals, baix del taronger. De segur que no volia entrar al poble pel Covid-19.


No sabien com portar-ho al poble. Tots els veïns els coneixien i el bo de Pere els va deixar el tractor per a carregar tots els regals. Que bé ho van passar en aquell passeig!! Van arribar a casa i van dinar el putxero de Nadal i de picaeta es van fer un trosset de pa amb pernil i ou de codorniu. Es van posar com el quico!! Van dormir la migdiada i al despertar es van trobar un munt de regals.


Encara que estaven molt contents pels regals es van donar conte que el més important era el
temps que havien passat junts amb amics, veïns i família.


BON NADAL A TOTS I TOTES!!

 

                Núria Fullana Torrijo - 4t B

No hay comentarios:

Publicar un comentario