lunes, 21 de diciembre de 2020

Nadal Virtual

 

NADAL VIRTUAL

 

Dies abans de nadal, al Pare Noel li van enviar erròniament un joc que estava de moda, anomenat Elfus 2020. Com estava plovent i no podia fer feina, li va sorgir la curiositat i es va decidir a llegir les instruccions. El joc consistia en que els Elfs havien de salvar el Nadal perquè un ser malvat anomenat el Grinch volia destrossar-lo.

Hi havia una tormenta elèctrica, i de sobte -Puf!, es van apagar les llums i -pam!, un llamp va caure a ľantena del terrat, així tots els endolls de la casa tiraven xispes i misteriosament el joc es va tragar al Pare Noel. Quan s'adona, es troba dins del joc sense poder eixir! Es va ficar molt nerviós, va intentar trobar alguna porta però va ser imposible. Hi va començar a demanar auxili desesperadament !

El joc es va apoderar del Pare Noel i el va convertir en el personatge principal, i sense adonar-se, es va posar a jugar sense control dels seus propis moviments.

La seva missió consistia en passar una serie de proves i obstacles amb l'ajuda dels Elfs. Tenien que salvar el Nadal i per aconseguir-ho devien arribar a una pantalla final per combatre contra el ser malèfic.

Els xiquets i xiquetes de moltes parts del món estaven sempre jugant a aquest joc i es van adonar de  que el Pare Noel estava atrapat i necessitava ajuda urgentment. S'apropava  la nit de Nadal i no tenia res preparat. No podria entregar els regals a temps! Hi havien que salvar el Nadal virtual per recuperar el Nadal real!

La notícia es va fer tan viral que tots jugaven dia i nit per a rescatar-lo.

Algú havia d'aconseguir passar-se unes 49 pantalles per arribar al combat final, la pantalla número 50 i enfrontar-se al Grinch i d'aquesta manera el Pare Noel quedaria lliure del joc i tot tornaria a la normalitat…

Molts intentaven superar les proves del joc (bastons de caramel verinosos,  regals bomba, joguets perillosos…), però mai arribaven i els portava al principi, tenien que  tornar a començar… Estaven perduts!

Finalment, un xiquet anomenat Max, procedent d'Estats Units, que era un súper crack dels videojocs, va ser el que va aconseguir arribar al Combat Final i amb la seua destresa va véncer al Grinch fent que el Pare Noel virtual i els elfs el derrivaren amb una bola de neu gegant i màgica.

Seguidament, va aparèixer un portal directe al Pol Nord. El Pare Noel es va despedir dels Elfs i va tornar a la seva casa. Va pensar, que a pesar del "susto", havia sigut una experiència interessant i molt emocionant. Estava tan content i agraït amb tots els xiquets i xiquetes  que el van ajudar, especialment amb Max, que va crear una nova versió de Elfus 2020 i el va anomenar: Elfus 2021 "Pare Noel vs Grinch"

I el 24 de desembre tots els xiquets i xiquetes van rebre un joc amb una nota que deia lo següent: GRÀCIES PER LA VOSTRA AJUDA.

 FI

 

                    Lucas Hamilton Català - 5é B

No hay comentarios:

Publicar un comentario